Jouw zomervakantie zal er dit jaar anders uit zien dan je begin dit jaar bedacht had. Door de wereldwijde maatregelen (en terughoudendheid) zullen veel mensen een vakantie in eigen achtertuin of eigen huis beleven. Dat hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Sterker nog, het is dé reden om jouw vakantiestulpje – jouw huis – eens goed aan te pakken. Hoe je dat doet? Hier zijn 5 leuke projectjes die je thuis kunt oppakken deze zomer.

1. De keuken

Niet alleen jouw vakantie ziet er anders uit, ook andere uitjes zoals restaurantbezoeken zullen niet zo verlopen als je gewend was. Dat is echter geen reden om niet culinair te genieten, zeker niet als je de kans aangrijpt om jouw keuken te verbouwen! Misschien is jouw keuken toe aan een complete vernieuwing, misschien wil je overstappen naar een inductie-kookplaat of een Quooker of een afzuiger die je niet ziet, of misschien is het nu eindelijk het moment voor dat kookeiland waar je al jaren van droomt. Grijp die kans!

2. De badkamer

Ben je iemand die graag in bad ligt maar het nooit doet omdat je geen fijne badkuip hebt, en eigenlijk ook geen tijd? Deze zomer kun je ineens beiden hebben! Wie zegt dat je niet lekker in bad kunt dobberen nu je even niet aan het strand kunt liggen, of op een luchtbedje ergens in de Middellandse zee? Profiteer van dit buitenkansje en neem je badkamer eens onder handen. Kies voor een frisse nieuwe look, en onze tip: vergeet de vloerverwarming niet.

3. Sauna

Nederland een koud kikkerlandje? Niet met een sauna! Je zult ervan opkijken hoe makkelijk een sauna te integreren is in een bestaand gebouw. Uiteraard is ook aanbouw mogelijk, al dan niet met een eigen douchevoorziening. Of een mooie houten sfeersauna in je tuin! Je bent voor lekker uitzweten en vervolgens heerlijk afkoelen niet op het buitenland aangewezen; dat kan gewoon thuis, ook met slecht weer.

4. Maatwerk interieur

Misschien heb jij wel een idee hoe je iets anders wilt in je woonkamer, of op je slaapkamer. Meer lichtinval, meer ruimte, of juist het effectiever benutten van de bestaande ruimte. Oh ja, en minder kabels in het zicht natuurlijk! Het klinkt als onsamenhangende dingetjes, maar in werkelijkheid is dit wat wij ‘maatwerk interieur noemen’. Wij denken graag met je mee!

5. Totaaladvies

Denk je na het lezen van al het bovenstaande ‘dat wil ik allemaal wel’? Zou je de keuken en de rest van de begane grond willen transformeren in één uniform geheel met een passende uitstraling? Dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om het direct goed aan te pakken.

Weet je niet hoe? Wij van Sens Interieurs kijken graag met je mee – we luisteren naar jouw wensen en kijken hoe we die het beste kunnen verwezenlijken. Misschien kom je er zo achter dat bepaalde zaken nóg praktischer of slimmer kunnen! Neem dus snel contact met ons op als jouw vakantieplannen in het water zijn gevallen en je er toch – letterlijk! – iets moois van wilt maken.