Aanpak

SENS INTERIEURS

Sens gelooft in maatwerk, overleg en samenwerking. Jouw wensen, gekoppeld aan onze creativiteit en vakkennis, zijn de basis voor een succesvolle samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in jouw woning. Wij gaan in een vroegtijdig stadium met je in gesprek om jouw wensen te inventariseren. Wat wil je precies? Hoe zie je het zelf voor ogen? Vervolgens koppelen wij die wensen aan jouw situatie – hoe jouw woning eruit ziet, wat de inrichting nu is, en tal van andere aspecten rondom het dagelijks gebruik ervan. Jouw woning is jouw plek!

 

Ook voor retail

Ook met retail-ondernemers zijn wij graag zo vroeg mogelijk bij het project betrokken. Wij kunnen zo jouw visie vertalen naar een praktisch plan van aanpak dat we afstemmen met alle betrokken partijen. Met die kennis gaan wij aan de slag. We maken een tekening waarin we jouw wensen combineren met jouw situatie en hoe wij dit voor ons zien. Een maatwerk oplossing waarin rekening is gehouden met hoe erin geleefd gaat worden.

 

That makes Sens

Pas dan kun jij optimaal genieten in jouw woning, of jouw gasten in jouw retail-zaak. Pas dan zijn wij tevreden. Ervaar zelf de voordelen. That makes Sens.

Onze werkplaats

Maatwerk

De spuiterij

OVER ONS

Sens Interieurs is in 2012 begonnen in Best, in de garage van de woning van Marc van Erp. Al snel werd die locatie te klein en volgde een tussenstap toen Sens een bedrijfslocatie deelde met een meubelmakerij op de Oirschotseweg in Best.

Adres

Habraken 2152A
V
eldhoven

Telefoon

+31 (0)6 215 100 21

Openingstijden

Ma-vrij van 09.00 tot 16.00 uur