Wanneer je een vakman zoals Marc vraagt naar wat voor hem de gaafste projecten van het afgelopen jaar waren, is dat hetzelfde als wanneer je een ouder vraagt zijn favoriete kind te kiezen. Daarom hebben we gekozen om Marc te vragen naar zijn meest memorabele klussen van 2020. Wat is Marc het afgelopen jaar het meest bijgebleven?

Werken op vier hoog

“In Vught mochten we in mei van dit jaar het appartement van echtpaar van Haaren op vier hoog volledig inrichten”, begint Marc. De locatie van het appartement zorgde voor een bijzondere uitdaging: de maatkasten moesten met een speciale lift omhoog omdat die anders niet naar boven konden komen! “Deels vanwege deze uitdaging zijn we een week bezig geweest met het plaatsen”, hervat Marc. “Maar het was leuk om eens mee te maken, en zeker de moeite waard; het eindresultaat is echt heel gaaf geworden.”

Keuken moderne stijl

Eerder dit jaar mocht Marc bij familie Oppers in Best een nieuwe keuken plaatsen. “Het ging om de aanbouw in een nieuwe woning”, blikt Marc terug. “Alles was aanvankelijk standaard, dus wij hebben ons best gedaan om er iets unieks van te maken. En het resultaat mag er zijn: het is een robuuste moderne keuken geworden in een uitgesproken stijl van eikenhout en zwarte elementen.”

Comfortabel thuiswerken

Het is één van de woorden die 2020 het beste typeren: thuiswerken. Veel mensen moesten halsoverkop een thuiskantoor inrichten. Familie Sleutjes in Best besloot om daarbij Sens in te schakelen. “Omdat thuiswerken elders in huis geen optie was gingen we op zoek naar een oplossing op de hoogste verdieping: de zolder”, weet Marc. “Voor veel mensen is de zolder een min of meer loze ruimte. Wanneer je niet weer waar je iets neer moet zetten komt het vaak op zolder terecht.”

Die ruimte kan beter benut worden. “Daarom hebben we hier in Best van de zolder een semi-kantoor gemaakt, waarbij de overige ruimte effectiever kon worden ingezet voor de opslag van allerlei spullen”, sluit Marc af. “Ook bij deze klus hebben we met een verhuislift alle onderdelen via het zolderraam naar binnen gebracht.”

En dan nu… 2021

Bovenstaande drie projecten zijn slechts een kleine greep uit alles wat we in 2020 hebben mogen doen. Dankzij onze klanten mogen wij doen wat we het allerleukste vinden. We hopen dan ook dat we die lijn in 2021 door mogen zetten!