Keukens

Ga je voor modern of klassiek? Een robuuste of eigentijdse keuken? Greeploos of niet? Een natuurstenen of kunststof keukenblad? Wil je misschien een Quooker, of afzuiging die in het aanrecht verwerkt is?

Bij het kiezen van een keuken komen allerlei vragen kijken. Geen zorgen – wij helpen je met het vinden van de antwoorden op deze vragen. Samen gaan we op zoek naar een keuken die bij jouw wensen aansluit en bij jouw woning past. Bij Sens gaan we eerst met jou in gesprek om jouw wensen door te spreken. Vervolgens vertalen wij dat naar een voor jou praktische indeling – want ook dat is voor iedereen anders.

Samen kiezen we voor een optimale indeling, de juiste materiaalkeuze en een bijpassend kleuradvies. Wij regelen alle zaken die er toe doen zodat jouw keuken écht uniek wordt.

Robuust

Modern

Industrieel

KLANTEN OVER ONS

Het meedenken tijdens het hele voorbereidende proces is ons het meest bijgebleven en heeft ook zeker tot een beter resultaat geleid. Ik zou Sens zeker aanbevelen. Vakmanschap, wat uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat heeft geleid.  

Fam. van Haaren

Adres

Habraken 2152C
V
eldhoven

Telefoon

+31 (0)6 215 100 21