Toen Marco Beckers een gaaf idee had voor de keuken en badkamer in zijn nieuwe huis wist hij dat hij contact met Marc op moest nemen. Marc had al eens een trapleuning vervangen, maar Marco wist al langer dat Marc tot veel meer in staat was. Hoe zijn keuken en badkamer uiteindelijk geworden zijn vertelt hij je graag zelf.  

Hoe ben je bij Sens terechtgekomen? 

“Ik had al eens gehoord dat Sens Interieurs goed werk levert. Toen ik een trapleuning vervangen moest hebben wist ik dus bij wie ik moest aankloppen. Ik wist toen ook meteen waar ik moest zijn als ik nog ooit zou verhuizen en ik die droomkeuken en -badkamer wilde realiseren.” 

Kun je daar iets meer over vertellen? 

“Ik had al langer een idee in mijn hoofd van hoe ik het wilde hebben. Toen ik met Marc in gesprek raakte had ik al snel het idee dat hij dat precies aanvoelde. Daarom heb ik Marc al vanaf het begin bij dit project betrokken. Hij heeft de afmetingen al gezien en we hebben ideeën uitgewisseld. Aan mijn oude keukentafel hebben we samen plannen gemaakt voor de nieuwe keuken en badkamer.” 

Hoe ging dat in z’n werk? 

“We hebben een hele tijd heen en weer gespard en daar is de uiteindelijke keuken uitgevloeid. Ik heb mijn wensen duidelijk met Marc besproken zodat hij met het ontwerp aan de slag kon. Ik had bijvoorbeeld een idee voor een bepaalde kleur binnenwerk. Marc adviseerde me om te kiezen voor antraciet; daar ben ik blij mee, want het oogt nu veel rustiger.” 

Wat sprak je aan in de werkwijze van Mark? 

“Je kunt in alles merken dat Marc dit werk al jaren doet. Hij geeft tips waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ik zou zelf nooit op het idee zijn gekomen om een voorraadkast in de keuken te zetten, maar daardoor hebben we nu wel zeeën van bergruimte. Marc is een meubelmaker pur sang. Zo belde hij me op een gegeven moment euforisch op. Hij was in Bennekom en had hét hout gevonden dat ik voor ogen had voor de wastafel in m’n badkamer. Hij stuurde me foto’s door en ik wist: dit is het.” 

Waarom heb je voor Sens gekozen? 

“Sens heeft met Marc en het team de nodige ervaring in huis om vakwerk te kunnen leveren. Alles wordt met de hand gemaakt. Het is een goed geoliede machine die netjes werkt. Marc houdt te allen tijde de touwtjes in handen zodat er aan alles gedacht wordt. Niets is te gek; alles kan. En als het toch niet kan dan zeggen ze dat ook.” 

Ben je tevreden met het resultaat? 

“Mijn keuken is nu echt een eyecatcher, dat zegt iedereen die hier komt. Het is echt iets unieks geworden. Megamooi!”