Ralph en Marlies Bressers wisten het zeker toen ze de keuken van Ralph’s collega zagen – dat willen wij ook! De keuken was gezet door Marc van Sens Interieurs. Al snel werd contact gelegd, en daarmee de basis voor de nieuwe droomkeuken van Ralph en Marlies. Ralf vertelt er graag over.

Hoe ben je bij Sens terechtgekomen?

“Ik ken Marc al langer van de vrijwillige brandweer in Best, waar we collega’s zijn. Marc had voor een andere collega van ons al een nieuwe keuken ontworpen. Toen ik daar een keertje ging kijken, was ik direct overtuigd van Marc’s vakmanschap. Onze keuken was toe aan vervanging, dus we besloten Marc in te schakelen.”

Hoe heeft Marc je geholpen?

“Marc heeft echt zicht op hoe een keuken eruit kan komen te zien. Hij is een paar keer bij ons langs geweest om het met eigen ogen te bekijken en heeft op basis daarvan een voorstel gedaan; wat wij mooi vonden, aangevuld met Marc’s ideeën.”

Wat waren jullie wensen?

“We wilden graag een eiken kleur keuken met een hardstenen blad. Ook wilden we een schiereiland in de keuken, waardoor de keuken slechts één wand zou beslaan. Marc had het idee om een bar te maken aan de kant van de woonkamer. Ook wilden wij graag een stijlvolle Boretti-oven. Dankzij de suggestie van Marc om er een houten schouw omheen te bouwen komt die oven nu veel beter tot z’n recht.”

Wat sprak je aan in de werkwijze van Marc?

“Nadat wij zelf de oude keuken eruit gehaald hadden is Marc met zijn team aan de slag gegaan. Wat me opviel is dat Marc ook tijdens het zetten nog steeds erg meedenkend en flexibel was. Als wij een klein detail in de afwerking toch anders wilden, dan zorgde Marc ook dat dat gebeurde.”

Waarom heb je voor Sens gekozen?

“Je merkt aan alles dat Marc een rasechte vakman is. Het materiaal waar hij mee werkt kent hij door en door. Hij gebruikt kwaliteitsmateriaal, hij luistert naar je wensen en hij kan snel schakelen. Wat me ook heel erg aansprak is zijn ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit. Zo zijn, nadat we een prijs afgesproken hadden, twee ladekasten vervangen door apothekerskasten. Maar de prijs bleef staan, want dat hadden we zo afgesproken. Dat maak je niet vaak mee.”

Ben je tevreden met het eindresultaat?

“Ik heb Marc al bij verschillende mensen aanbevolen. Dat zegt denk ik genoeg!”