Over ons

SENS INTERIEURS

Sens Interieurs is in 2012 begonnen in Bestin de garage van de woning van Marc van Erp. Al snel werd die locatie te klein en volgde een tussenstap toen Sens een bedrijfslocatie deelde met een meubelmakerij op de Oirschotseweg in Best. Ook hier groeide Sens al snel uit zijn jas.  

Eigenaar Marc van Erp zit al vanaf zijn dertiende levensjaar in het vak doordat hij vaak meehielp in de meubelmakerij van zijn familie. Sinds 1997 staat hij op eigen benen, met een meubelmakerij in St.-Oedenrode. Dit bedrijf zou de basis van Sens worden.  

Jarenlange ervaring

Inmiddels is Sens Interieurs een bedrijf dat kwalitatief vakwerk onderbouwt met passend advies vanuit een jarenlange ervaring. Marc weet als geen ander de wensen van klanten te vertalen naar een eindresultaat dat garant staat voor jarenlang leefplezier. In het nieuwe pand in Veldhoven zet Marc zich dagelijks in voor het 100% tevreden stellen van klanten van Sens.  

Marc

René

Theo

Andy

KLANTEN OVER ONS

Sens heeft met Marc en het team de nodige ervaring in huis om vakwerk te kunnen leveren. Alles wordt met de hand gemaakt. Het is een goed geoliede machine die netjes werkt, met oog voor detail. 

Astrid Beckers

Best, Noord-Brabant

Adres

Habraken 2152A
V
eldhoven

Telefoon

+31 (0)6 215 100 21

Openingstijden

Ma-vrij van 09.00 tot 16.00 uur